DAGMAR & SARAH

Twee niet-zussen met hetzelfde gevoel voor stijl 

Naast het eten van biefstuk met friet en strandwandelingen maken met onze honden, werken fotograaf Dagmar en ik ook samen. Je kunt ons samen boeken voor interieur- en food producties. 

Interieur shoots

Wij bieden samen onze expertises aan: Dagmar de fotografie en ik de styling. Of het nu gaat om een huis, een bedrijfspand, horecagelegenheid of openlucht locatie: wij maken de sfeerbeelden naar wens. Er zal gestileerd worden met de spullen die aanwezig zijn op de locatie, of ik zorg zelf voor de props. Zo kunnen we jouw locatie fotograferen in ‘binnenkijker’ stijl.

Food shoots

Food speelt in deze shoots de hoofdrol en er wordt aan alles gedacht. Gedekte tafels, keukens, ingrediënten, servies: we zijn op alles voorbereid tijdens de food shoots op locatie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een recept te ontwikkelen waarin jouw product centraal staat. De ingrediënten, het proces en het eindproduct worden op de perfecte manier in beeld gebracht.

Wil je meer weten over wat onze stijl is? Bekijk de voorbeelden in mijn portfolio. 

Tarieven

Wij berekenen een dagtarief op basis van de grootte van de locaties en het aantal foto’s. Wil je meer weten, heb je zelf gestileerde beelden nodig van jouw product, pand of locatie en spreekt ons werk je aan? Neem dan contact met ons op