FAQ

Hoe kan ik het beste contact met je opnemen?

Ik communiceer het liefst via e-mail (info@sarahdegrunt.nl). Voor dringende zaken ben ik bereikbaar op +31646003981.

Verkoop je prints van je eigen foto’s?

Ja! Neem contact met me op voor de mogelijkheden en prijzen.

Kan ik jouw foto’s op mijn blog plaatsen?

Als je een zakelijke blog hebt en je mijn foto’s wilt gebruiken om de artikelen te illustreren, neem dan contact met mij op voor de tarieven.

Kan ik bij jou stage lopen/werken/assisteren?

Ik heb te onregelmatig werk om een stagiair(e) aan te kunnen nemen. Wel zoek ik vaak assistentes voor een eenmalige fotoshoot! Stuur me een leuke mail als je hier interesse in hebt.

Waarom ben je gestopt met bloggen voor Sarah aan de Kook?

Jarenlang heb ik met plezier geschreven en gefotografeerd op Sarahaandekook.nl. Helaas werd mijn interesse in het bloggen steeds minder. Mijn toenmalige vaste baan nam meer tijd in beslag en mijn zin om te blijven schrijven werd steeds minder. Wel ben ik al die tijd heel fanatiek blijven koken! De blog bestaat nog steeds en ik zal deze bijhouden met interessant materiaal van mijn huidige werk. Ik ben ontzettend gevleid dat mensen mij er na al die jaren nog steeds om vragen. Het heeft me zoveel leuks gebracht! 

 

Ik zeg altijd: heb je een recept nodig, tips om te koken voor een groep of een andere culinaire vraag? Stuur me gerust een mailtje!

Mag ik je beelden gebruiken?

 

Alleen met naamsvermelding en in overleg. Ik controleer regelmatig of iemand mijn beelden gebruikt zonder toestemming. Neem contact op voor meer informatie. 

Mag ik adverteren op je site?

Natuurlijk! Neem gerust contact op met een voorstel.

Wat voor camera gebruik je?

Het merendeel van mijn foto’s is geschoten door mijn vaste fotograaf Dagmar Lap. Mijn eigen foto’s zijn gemaakt met een Nikon d40 en mijn iPhone 8.

Kun je me helpen een stage of baan te vinden in jouw branche?

Misschien wel! Contact opnemen mag altijd, maar ik kan natuurlijk niets beloven.