Ik ben beschikbaar voor freelance werk als interieur ontwerper, styling voor fotografie, foodstylist, decor ontwerper, props, en recepten developer.

Waarom samenwerken? Naast het leveren van esthetische kwaliteit, ben ik makkelijk in de omgang. Humor is belangrijk, zowel in het werk dat ik maak als tijdens het proces hiervan. 
Punctualiteit: ik ben altijd op tijd, soms zelfs iets aan de vroege kant.

Verder produceer ik graag op grote schaal. Ik ben besluitvaardig en schakel snel. Het liefst werk ik nauw samen met uiteenlopende creatieven, evenals jouw merk of product. 

Het juiste gevoel opwekken door middel van beeld kan op vele manieren worden toegepast. Styling is tenslotte een breed begrip. Alle elementen die nodig zijn om een uniek beeld te creƫren, kan ik voor je regelen. De locatie, alle mogelijke vintage of nieuwe props, ingrediƫnten en modellen. Maar ook minder vanzelfsprekende elementen, zoals bijvoorbeeld kunst en organische materialen.

Heb je interesse in een samenwerking? Mail me dan op info@sarahdegrunt.nl