Samenwerken? Ik ben beschikbaar voor freelance werk als interieur ontwerper, fotografie stylist en recepten developer. Je kunt mij ook inschakelen voor assistentie werk en uiteenlopend interieuradvies.

Waarom samenwerken? Naast het leveren van esthetische kwaliteit, ben ik makkelijk in de omgang. Humor vind ik belangrijk, zowel in het werk dat ik maak als tijdens het proces hiervan. Daarnaast sta ik bekend om mijn punctualiteit: ik ben altijd op tijd, soms zelfs iets aan de vroege kant.

Verder produceer ik graag op grote schaal. Ik ben besluitvaardig en schakel snel. Het liefst werk ik nauw samen met uiteenlopende creatieven, evenals jouw merk of product. 

Het juiste gevoel opwekken door middel van beeld kan op vele manieren worden toegepast. Styling is tenslotte een breed begrip. Alle elementen die nodig zijn om een uniek beeld te creëren, kan ik voor je regelen. De locatie, vintage of nieuwe props, ingrediënten en modellen. Maar ook minder vanzelfsprekende elementen, zoals bijvoorbeeld kunst en organische materialen.

Heb je interesse in een samenwerking? Mail me dan gerust op info@sarahdegrunt.nl. Boek je mij liever in voor een shoot inclusief fotograaf? Ook dat is mogelijk. Kijk voor meer informatie op de pagina Dagmar & Sarah